همراه اول هم مردم را به بخت آزمایی دعوت می کند!
احتمالا برای شما هم از این پیامک های همراه اول آمده است:
هفته های 200 میلیونی همراه اول. امتیاز هفته 2 شما صفر می باشد. با کسب حداقل یک امتیاز شانس خود را برای برنده شدن هر هفته 100 میلیون تومان امتحان کنید. دریافت راهنما با ارسال عدد 9 لاتین به 8083 .
مشترک گرامی: برنده یکشنبه خانم ... 36 ساله از همدان. فردا دو جایزه 5000000 ریالی قرعه کشی می شود و هر 10 سوالی که پاسخ دهید یک امتیاز برای قرعه کشی سه سمند خودرو کسب می کنید. تلاش کنید تا از رقبا پیشی بگیرید. اگر سوال بعدی را دریافت نکردید T را بفرستید. بیایید اولین سوال مسابقه را این طور شروع کنیم که از قهرمانان اسطوره ای شاهنامه هست که پدر زال و پدر بزرگ رسم می باشد: 1- سام 2- اسفندیار 3- سوال بعدی.
هیچ مبنای شرعی و دینی وجود ندارد که سازمان هایی برای کسب سود، مشتریان خود را به آزمودن شانس و به ظاهر شرکت در مسابقه ای که عملا شکلی از بخت آزمایی زمان حکومت طاغوت است، تشویق کنند. با این تفاوت که در شکل جدیدش، پول بدست آمده به مراکز خیریه نمی رسد. (البته بر اساس آن طوری که در رژیم شاه اعلام شده بود).
مشخص نیست که انجام این مسابقات پیامکی چه ضرورتی و چه فایده ای برای فرهنگ و اقتصاد و دانش این مملکت دارد؟ آیا آسیب های آن مورد مطالعه قرار گرفته است؟ آیا تحریک شدن افراد برای شرکت مستمر در این مسابقات زمانی که می بینند در بار اول و دوم و ... برنده نشده اند و مستمر و مرتب پول های خود را به مصرف بی جا می رسانند و بعضا جستجوی مسابقاتی مشابه که افراد بتواند شانس پولدار شدن بدون مبنا و از روی هوا را تجربه کنند، به عنوان آسیب دیده شده است؟ آیا برای انجام این دست فعالیت ها و اجازه قانونی، اثرات اجتماعی اقدام به درستی تحلیل می شود؟ استفاده مکرر از کلمه شانس در تبلیغات این چنینی چه تاثیری بر باور افراد نسبت به کار و تلاش و کسب روزی ایجاد می کند؟ چرا پر کردن جیب عده ای باید این چنین بر اجتماع تاخت و آسیب زا شد؟
- ۹۲/۱۰/۲۴
ممنون از نکته سنجی و مطلب خوبتون